Onze bouwstenen

 

Iedere ondernemer heeft specifieke vragen, en die hebben specifieke antwoorden nodig.

Om hieraan tegemoet te komen hebben we verschillende bouwstenen ontwikkeld. Zo kunnen we op maat van de food-ondernemer trajecten uitstippelen die hen helpt inzichten te verwerven om duurzaam en rendabel te ondernemen. Elke bouwsteen heeft dan ook zijn of haar specialist, die je meeneemt en helpt in het onderwerp dat je kiest. Afhankelijk van de bouwstenen weet je ook onmiddellijk hoeveel je uitgeeft.

We werken met pakketprijzen zodat je niet voor verassingen komt de staan. Zo weet je hoeveel je uitgeeft en wat je er voor terug krijgt.

Onze bouwstenen beginnen vanaf 150 exclusief btw en hangen af van wat je kiest en combineert. Je geniet van korting als je een traject volgt met meer dan 3 bouwblokken.

 
 
 


icoon doelgroep.png

Starter

Doelgroepbepaling

Je hebt een uitgewerkt concept maar weet niet wie er kan geïnteresseerd zijn? Je wilt een vernieuwend product lanceren, maar je hebt geen idee wie je toekomstige doelgroep is?

Hoe vind ik mijn juiste doelgroep, vertrekkende uit mijn idee/concept

Door gebruik te maken van insights bekijken we wie jouw toekomstige klanten kunnen zijn en wat ze van jou verwachten. We begeleiden je met het onderzoek en het uitwerken van duidelijk afgebakende buyers personas.

Voorwaarde: geen.

 

 
icoon concept verfijnen.png

Starter

Concept bepaling / Verfijnen

Je loopt met een leuk horeca-idee rond maar weet niet of hier een markt voor is? Je hebt een leuk product maar vraagt je af of het idee vernieuwend genoeg is?

Hoe ga ik van mijn idee naar een volwaardig concept?

We toetsen jouw uniek idee af aan de markt via enkele criteria en bepalen zo de USP van je toekomstig product of horecazaak. We gebruiken deze basis om een duidelijk en origineel verhaal te bouwen.

Voorwaarde: geen.

 
icoon recept ontwikkeling.png

starter en bestaande ondernemers

Recept / productontwikkeling

Je hebt een fantastisch recept of product, maar weet dit niet te vertalen naar grotere schaal? Je hebt hulp nodig bij het creëren van een evenwichtig menu of bij recept-ontwikkeling?

Hoe professionaliseer ik mijn product/recept en hoe zorg ik dat ik in orde ben met FAVV - vergunningen etc...

Afhankelijk van je noden krijg je hulp bij het uitwerken van jouw F&B recepten/producten of menu. We ondersteunen je bij het innoveren, prototypering of het professionaliseren van je productie.

 
icoon branding.png

starter

Branding

Je hebt je food-bedrijf opgestart maar je zoekt nog een passende naam? Je wil je concept versterken met een bijpassende branding die ook je verhaal versterkt?

Hoe vertaal ik mijn merk in het perfecte logo en zorg ik ervoor dat het wordt opgemerkt?

We vertrekken vanuit je idee en doelgroep en vertalen dit naar graphic design en storytelling. Samen stellen we dan ook een goede briefing op voor jouw specifiek product of zaak.

Voorwaarde:  je hebt een uitgewerkt concept

 
icoon Marketing.png

starter

Marketing

Je hebt je concept of uniek product maar nog geen marketingstrategie. Je hebt een horecazaak maar weet niet hoe je klanten te bereiken?

Hoe zet ik mijn product in de markt en bereik ik de juiste doelgroep?

Samen bekijken we wat de beste marketingstrategie is en bouwen we een marketing- en communicatieplan op op maat van je product of horeca-zaak. We vertrekken uit je doelgroep en zien hoe we met simpele ingrepen toch de grootste impact kunnen genereren.

Voorwaarde:  je hebt een uitgewerkt concept en je hebt een financiering voor de opstart van je zaak.

 

 
icoon financieel plan.png

STARter

Financieel plan

Je hebt een businessplan, maar het lukt niet om aan een financieel plan te beginnen? Je bent al begonnen aan je plan maar weet niet waar je allemaal rekening mee moet houden?

Hoe bouw ik mijn financieel plan op en met welke zaken hou ik rekening?

Stap per stap wordt er samen met jou het financieel plan op maat van je zaak uitgewerkt. Via begrijpend ondernemen en via handige tips leren we je het plan te interpreteren, te verdedigen bij een financiële instelling en ten slotte in realiteit om te zetten.

Voorwaarde: Je hebt al een idee van je kostenstructuur en je menu is klaar.

 

 
icoon Business plan.png

starters

Businessplan

Je hebt je idee en je doelgroep maar weet niet hoe dit op papier te zetten. Je weet wat je wil en hoe dit te bereiken maar weet niet hoe je dit moet vertalen naar een businessplan?

Hoe bouw ik een sterk en duidelijk businessplan op dat banken kan overtuigen?

We begeleiden je met het maken van een businessplan, we leggen je de stappen uit en geven je tips mee om voorbereid naar een bank te stappen

 

 
icoon planning.png

starters en bestaande ondernemers

Planning en time-management

Je bent al gestart maar je beseft dat je planning niet op punt staat. Je hebt veel werk maar merkt dat je door slecht time-management tijd verliest?

Hoe win ik tijd door een goede planning en time-management?

We stellen samen met jou een planning op en geven tips om deze ook op te volgen. We analyseren je werkwijze en bespreken hoe je via eenvoudige ingrepen tijd kan winnen.

 

 
icoon autocontrole.png

starters en bestaande ondernemers

FAVV en hygiënecontrole

Je bent klaar om te starten maar je hebt nog geen verplichte autocontrole? Je weet niet waar op te letten tijdens het bouwen van je keuken om FAVV-proof in orde te zijn?

Hoe ben ik in orde met alle laatste verplichte FAVV en hygiënenormen?

1.De basiskennis: hier wordt haarfijn uitgelegd hoe je voldoet aan alle normen en hoe je ze zelf kan controleren. Via tips leer je waar je op moet letten en welke de belangrijke do’s & don'ts zijn. Op het einde van deze cursus krijg je ook een officieel attest.

2.Wanneer je al beschikt over een attest maar je wilt een FAVV goedgekeurde keuken bekomen dan gaan we samen met jou alles stap per stap overlopen wat hiervoor moet in orde gebracht worden.

Voorwaarde: je hebt je financieel en businessplan klaar.

 
icoon scan financieel plan.png

starters en bestaande ondernemers

Financiële scan van je lopende zaak

Je zaak loopt maar je hebt nog vragen rond de financiële gezondheid van je zaak? Je wilt groei creëren via je je cijfers maar weet niet waar te beginnen?

Hoe en welke financiële cijfers volg je best op en welke snelle acties kan je ondernemen in het geval de zaken niet lopen zoals verhoopt?

We overlopen de cijfers van je zaak en bekijken samen met jou waar we kunnen ingrijpen. Met enkele tips en tricks leren we jou hoe je zelf blijvende groei kan creëren.

Voorwaarde:  je hebt een uitgewerkt concept en je hebt een financiering voor de opstart van je zaak.

 

Ben je van Antwerpen?  Dan krijg je deze module van de stad cadeau!  Vraag meer info.

 

We hebben nog meer bouwstenen in petto, dus vind je niet wat je nodig hebt, contacteer ons en wij helpen je verder.

 


 
 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

 
Ik wens graag een vrijblijvende offerte te ontvangen over volgende bouwblokken *
vink de blokken aan die u interesseren. Mocht u niets vinden en wilt u graag dat we contact nemen, vink dan "andere" aan.
Naam *
Naam
Permission *
We gebruiken cookies om je op basis van getoonde interesse op onze site, relevante content en oplossingen aan te bieden en op te sturen. En als kers op de taart, huh.. cookie, zorgt het ook voor de beste surf ervaring! Wil je niet meer gecontacteerd worden gelieve dan een mail te sturen naar info@proef.org met als onderwerp: Privacy beleid
 
 

kom hier meer te weten over het privacy beleid 

gratis een auditscan?

 

Bent u niet zeker welke bouwstenen u nodig heeft? Vraag dan gratis een auditscan aan.

Om te bepalen welke bouwstenen je juist nodig hebt maken we een afspraak voor een korte ontmoeting. En dit volledig vrijblijven. We luisteren naar je verhaal en stellen gerichte vragen. 
Na ons kennismakingsgesprek maken we een kort rapport op, noem het een auditscan. In dit rapport suggereren we jouw groeipad. We scoren je op verschillende aspecten en stellen bepaalde bouwstenen van ons programma voor. Je krijgt ook duidelijkheid over de prijs van het traject.


 

 
 
 
 
PROEF-LOGO-COMBO2.jpg